Japonská kuchyně /

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a náklad...

Celý popis

Hlavní autor: Anderson, tim
Další autoři: Edwards, Laura, Pavcová, Tereza
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Euromedia Group, 2019
Vydání: Vydání první
Edice: Esence
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
LEADER 02378nam a2200445 i 4500
001 186500
003 CZ PrNK
005 20190819120449.0
007 ta
008 190320s2019 xr a e 000 0 cze
020 |a 9788076174481  |q (vázáno) :  |c Kč 499,00 
040 |a OLA001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
044 |a xr 
080 |2 641.5/.8 
100 1 |a Anderson, tim  |4 aut 
240 1 0 |a Japaneasy.  |l Česky 
245 1 0 |a Japonská kuchyně /  |c Tim Anderson ; fotografie Laura Edwardsová ; z anglického originálu Japaneasy ... přeložila Tereza Pavcová 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Euromedia Group,  |c 2019 
300 |a 221 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 26 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Esence 
520 |a Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede. 
653 |a japonská 
653 |a kuchyně 
653 |a recepty 
653 |a mezinárodní  
653 |a kuchařky 
655 7 |7 fd132687  |9 192032  |a kuchařské recepty 
700 1 |a Edwards, Laura  |7 xx0197557  |4 pht  |9 927880 
700 1 |a Pavcová, Tereza  |7 hka2016899373  |4 trl  |9 930119 
830 0 |a Esence 
910 |a SOG001 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |d 186500 
993 |0 0  |1 315700368729  |2 ddc  |4 0  |6 VF_641_500000000000000__8  |7 0  |9 343818  |a 347.00  |b 0  |c 367839  |d 2019-08-19  |e 0  |f KRS  |g VF 641.5/.8  |h 499.00  |i Team Business  |l VF  |r 2019-11-26  |t 6  |w 2019-08-19  |x 155/2019  |y KN