Japonská kuchyně /
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a náklad...
Hlavní autor: | Anderson, tim |
---|---|
Další autoři: | Edwards, Laura, Pavcová, Tereza |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia Group,
2019
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Esence
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
LEADER | 02378nam a2200445 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 186500 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20190819120449.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 190320s2019 xr a e 000 0 cze | ||
020 | |a 9788076174481 |q (vázáno) : |c Kč 499,00 | ||
040 | |a OLA001 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
044 | |a xr | ||
080 | |2 641.5/.8 | ||
100 | 1 | |a Anderson, tim |4 aut | |
240 | 1 | 0 | |a Japaneasy. |l Česky |
245 | 1 | 0 | |a Japonská kuchyně / |c Tim Anderson ; fotografie Laura Edwardsová ; z anglického originálu Japaneasy ... přeložila Tereza Pavcová |
250 | |a Vydání první | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Euromedia Group, |c 2019 | |
300 | |a 221 stran : |b barevné ilustrace ; |c 26 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
336 | |a statický obraz |b sti |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
490 | 1 | |a Esence | |
520 | |a Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede. | ||
653 | |a japonská | ||
653 | |a kuchyně | ||
653 | |a recepty | ||
653 | |a mezinárodní | ||
653 | |a kuchařky | ||
655 | 7 | |7 fd132687 |9 192032 |a kuchařské recepty | |
700 | 1 | |a Edwards, Laura |7 xx0197557 |4 pht |9 927880 | |
700 | 1 | |a Pavcová, Tereza |7 hka2016899373 |4 trl |9 930119 | |
830 | 0 | |a Esence | |
910 | |a SOG001 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
999 | |d 186500 | ||
993 | |0 0 |1 315700368729 |2 ddc |4 0 |6 VF_641_500000000000000__8 |7 0 |9 343818 |a 347.00 |b 0 |c 367839 |d 2019-08-19 |e 0 |f KRS |g VF 641.5/.8 |h 499.00 |i Team Business |l VF |r 2019-11-26 |t 6 |w 2019-08-19 |x 155/2019 |y KN |