Holmes z Kjóta.
Autor: Mochizuki, Mai
Vydáno: (2023)
Japonská kuchyně /
Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a náklad...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Anderson, tim |
---|---|
Další autoři: | Edwards, Laura, Pavcová, Tereza |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Euromedia Group,
2019
|
Vydání: | Vydání první |
Edice: |
Esence
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Holmes z Kjóta.
Autor: Mochizuki, Mai
Vydáno: (2023) -
Čarodějova nevěsta.
Autor: Yamazaki, Kore
Vydáno: (2021) -
Kuchyně /
Autor: Lhotáková, Zdeňka
Vydáno: (2006) -
Remoska v moderní kuchyni /
Autor: Trhoňová, Iva
Vydáno: (2012) -
Kuchařka pro dceru /
Autor: Zatloukalová, Jana, 1975-
Vydáno: (2011)